Suc de rosii cu legume- patrunjel, leustean si telina

Postat pe: 21-08-2017
(0)

Ingrediente

rosii de gradina
sare
zahar
patrunjel verde
frunze de telina
leustean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Se oparesc rosiile, se lasa sa se raceasca, se dezlipesc pielitele de pe ele, se scoate cotorul, se pun intr-un vas si se mixeaza cu un mixer cu maner. Este perfect daca raman semintele, rosiile de gradina nu au multe seminte. Se pune compozitia obtinuta la fiert, se adauga sare dupa preferinta si dublu zahar ca sarea si in timp ce sucul fierbe, se adauga legumele tocate marunt, se lasa sa fiarba pana scade jumatate din compozitie, apoi se pune compozitia in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa in cuptor pana la racire completa.

Se pun borcanele la camara pentru vreme de iarna si nu numai :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Suc de rosii cu legume- patrunjel, leustean si telina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Suc de rosii cu legume- patrunjel, leustean si telina