Ingrediente

5 kg gogosari rosii
5 kg ardei capia urechi de elefent
1 lingura sare
2 linguri zahar
1 lingura rozmarin macinat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Se curata ardeii si gogosarii de seminte, se dau prin masina de carne si se pun la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga. Se adauga peste ei sarea, zaharul, rozmarinul si se fierb la foc potrivit pana cand scade surplusul de lichid, dupa care se pun in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor la foc potrivit, pentru circa 20 minute. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se dau la rece in camara.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pasta de ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta de ardei