Ketchup picant chili

Postat pe: 21-08-2017
(0)

Ingrediente

5 kg rosii
5 kg gogosari si ardei capia
1 lingura sare
2 linguri zahar
1 nucsoara (organic whole nutmeg)
1 boaba de tonka
1 lingurita de ghimbir tocat
5 ardei chili, super iuti

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Se oparesc rosiile, se decojesc de pielite, de cotoare si se pun intr-un vas de plastic. Se mixeaza cu un mixer de mana, pret de cateva minute, apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
Gogosarii, ardeii capia, ardeii chili se curata de seminte, se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
Se adauga sarea, zaharul, condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea, dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute. Se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi se dau la camara. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ketchup picant chili" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ketchup picant chili