Ingrediente

Ingredientele au cantitati variabile
in functie de cata carne afumata aveti
coaste afumate
carnea si carnati....toate acestea sunt pregatite la Ignat cand se taie porcul...si afumate in gospodaria proprie ( adica la mama acasa)
carne afumata - pulpa de porc
muschi
muschiulet
carnati de casa afumati
ceafa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Taiem ingredientele in bucatele potrivite, care sa incapa in borcan de 800 de g.

Intr-o tava cu gratar, asezam bucatele de afumatura, turnam apa in tava si bagam tava la cuptor, cca. 40-45 min, cu focul moderat. Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta, le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g.

Separat, intr-un tuci, topim untura; cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit, inchidem cu capac si depozitam la rece. Atentie, untura fiind fierbinte, bagati sub borcan o lama de cutit sa nu se sparga borcanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Afumatura la untura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Afumatura la untura