Supa crema de andive

Postat pe: 14-01-2018
(0)

Ingrediente

4 andive
2 fire de praz
500 g smantana
2-3 sfecle, 150 g migdale prajite sau coapte
3 catei de usturoi
sare
piper
nucsoara
supa de curcan

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Punem sfecla la copt.

Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Taiem prazul in bucati de circa 5 cm, curatam usturoiul si il tocam marunt.

Dupa ce s-a copt si racorit sfecla, o taiem cuburi. Dupa ce scurgem andivele, le tocam cubulete.

Intr-o oala incapatoare incingem putin ulei punem prazul la calit pentru cateva minute, adaugam usturoiul si andivele, le calim 5 minute, apoi adaugam supa si lasam sa fiarba. Cand sunt legumele aproape fierte, adaugam si sfecla si mai lasam sa fiarba cateva minute, apoi luam supa de pe foc și o blenduim. Adaugam smantana, potrivim gustul de sare, piper si nucsoara.

Migdalele le maruntim la robot si le adaugam in supa. Mai dam supa intr-un clocot, apoi lasam un pic sa se racoreasca si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa crema de andive" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa crema de andive