Nacreala cu zer de oaie

Postat pe: 19-05-2017
(0)

Ingrediente

2,5 l zer de oaie
1 kg cartofi noi
1 dovlecel
1 legatura de patrunjel
1 legatura de leustean
1 legatura de marar
1 legatura loboda rosie
2 cepe verzi
1 ardei gras rosu
2 rosii
1 lingura condimente cu gust de legume
2 morcovi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii

Se spala bine legumele (cartofii, dovelcelul, ceapa verde, ardeiul gras, rosiile, morcovii, loboda), se toaca marunt si se pun la fiert, la foc mare. Cand sunt fierte, adaugam zerul de oaie, condimente cu gust de legume si lasam sa traga un clocot, apoi oprim focul si adaugam verdeturile (patrunjelul, leusteanul si mararul ) toate tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Nacreala cu zer de oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Nacreala cu zer de oaie