Ciorba de pui cu bulion de zarzare

Postat pe: 04-06-2017
(0)

Ingrediente

carne de pasăre pentru ciorbă
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras
1 ţelină mică
paste spirale (sau fidea)
1 lingură pastă de tomate
bulion de zarzăre după gust
sare
piper
ulei
leuştean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:15min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Se pune carnea la fiert. Din când în când, se ia spuma. Se fierbe pe jumătate, după care se adaugă legumele cubuleţe sau rase pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se lasă să fiarbă bine.

Spre sfârşit, se adaugă pastele, pasta de tomate şi bulionul de zarzăre şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se dă oala deoparte de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată şi un strop de ulei.

Se serveşte cu ceapă alături.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de pui cu bulion de zarzare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de pui cu bulion de zarzare