Ingrediente

spate si aripioare de pui
1 mana de fidea
1 ceapa alba
1 morcov
2 ardei grasi mici
3 linguri cu rosii la cutie
Sare dupa gust
verdeata.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita cu sare.
Cand incepe sa fiarba, se spumeaza.
Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.

Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.

Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.



Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de pui