Ingrediente

1 ceapa
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei verde
1 morcov mare
1 bucata telina(mica)
1 pastarnac
2 rosii
3 cartofi mari
otet
leustean
sare
piper
6 capuri de crap(fiindca au fost carnoase nu am mai adaugat peste)
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Capurile de peste le spalam si le saram cateva ore inainte.


Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 5l).


Intre timp curatam,spalam,tocam marunt legumele si punem in apa care fierbe,amestecam si lasam sa fiarba.


Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga cartofi taiati cubulete,sare,piper,foi de dafin,


Lasam sa fiarba la foc mic,pana ce legumele sunt fierte,adaugam capurile de peste(spalate)leusteanul tocat,otet dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva clocote.


Pestele se fierbe foarte repede se probeaza tragand de o aripa,daca se scoate usor pestele este fiert.


La final am adaugat ulei de masline si patrujel verde,acoperim si lasam 10 min dupa care o servim cu mujdei de usturoi,sau smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de peste