Ciorba de perisoare

Postat pe: 07-01-2018
(0)

Ingrediente

piper
cateva oase de vita
3 rosii
2 cepe
2 ardei grasi
1 dovlecel
1 telina
1 morcov
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
1/2 l bors
sare
Perisoare
500 g carne tocata
1 ceapa mica
1 ou
patrunjel tocat
boia sare
piper
1 lingura gris

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Punem oasele de vita la fiert, in cca. 5 l de apa, lasam sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, adaugam telina, ceapa, morcovul tocate marunt si lasam sa fiarba legumele.

Intre timp, pregatim perisoarele, mai adaugam peste carne oua, patrunjel, ceapa (data prin razatoare si stoarsa de apa), grisul, amestecam bine pana ce se incorporeaza bine oul si devine o compozitie omogena.

Cu mainele umede, formam perisoarele pana terminam carnea.

Dupa ce au fiert legumele, adaugam rosiile taiate cubulete, ardeiul, sare si borsul cald si lasam sa fiarba pana ce sunt fierte, scoatem oasele de vita, adaugam dovlecelul tocat si lasam sa fiarba 5 min.

Dupa 5 min, adaugam perisoarele sa fiarba la foc mic, fara a amesteca, pana ce se ridica la suprafata.

La final, adaugam patrunjelul si leusteanul tocat, amestecam usor, putem servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de perisoare