Ingrediente
● sare |
● marar |
● 10 legaturi de loboda rosie |
● 2 cepe |
● 2 morcovi |
● 1 ardei |
● 1/2 telina |
● leustean |
● patrunjel |
● piper |
● 1 lamaie |
● omleta |
● 3 oua |
● sare |
● marar |
● ulei |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min

GĂTIRE
30min

PORȚII
6 portii
Loboda o spalam bine, dupa care o tocam marunt.
Curatam ceapa, morcovul, telina, ardeiul, dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare.
Intr-o oala adaugam putin ulei, calim putin ceapa, dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam ardeiul, telina si loboda, lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam apa, acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min.Spre final, adaugam mararul, leustean si condimente dupa gust, mai lasam sa fiarba cca. 5 min, dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie.
Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare, adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam.
Intr-o tigaie adaugam putin ulei, adaugam ouale, inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia, gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara.
Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem fasii si adaugam in ciorba.
La final adaugam patrunjel verde tocat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa ii faci un review.
Curatam ceapa, morcovul, telina, ardeiul, dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare.
Intr-o oala adaugam putin ulei, calim putin ceapa, dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam ardeiul, telina si loboda, lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam apa, acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min.Spre final, adaugam mararul, leustean si condimente dupa gust, mai lasam sa fiarba cca. 5 min, dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie.
Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare, adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam.
Intr-o tigaie adaugam putin ulei, adaugam ouale, inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia, gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara.
Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem fasii si adaugam in ciorba.
La final adaugam patrunjel verde tocat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany