Ingrediente
● 1 rasol mare de vita |
● 1 kg de burta vita |
● 2 morcovi |
● 2 radacini patrunjel |
● 1 telina mare |
● 1 ardei mare rosu |
● 2 cepe |
● 4 galbenusuri |
● 1 borcan mare de smantana de casa |
● sare |
● piper |
● frunze de telina si patrunjel |
● 4 catei usturoi |
● gogosar murat |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min

GĂTIRE
02h:30min

PORȚII
12 portii
Rasolul de vita se pune la fiert impreuna cu foile de dafin si piperul boabe pana cade carnea de pe os.
Burta se da la fiert din nou 30 minute, apoi se taie fasii mici.
Intr-o oala se pun legume taiate cubulete, se calesc putin, apoi adaugam supa de pe carnea de vita strecurata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, apoi adaugam burta fiarta si taiata fasii si carnea de vita taiata la fel si se mai da in clocot cam 10 minute.
Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final, se pune un morcov razuit mic si calit putin (pentru culoare), usturoiul dat prin presa, gogosarul murat taiat cubulete,apoi dregem galbenusurile cu smantana si un pic de supa si se toarna peste supa. La final se adauga zeama de la ardei iute sau otetul si verdeata.
Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de burta" nu uita sa ii faci un review.Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany