Ingrediente
● 2 rosii coapte |
● gen para |
● frunze de menta proaspata |
● ghimbir cat o migdala |
● 20-40 ml de vodka |
● o lingurita de zahar pt varianta virgin |
Mod de preparare
Dupa indelungi asteptari iata si reteta mea pentru concurs!!
Cum suntem inca in plin sezon cald si avem la indemana o multumime de fructe si legume proaspete m-am gandit sa recreez un long drink super cunoscut: Bloody Mary. Cu totii stim ca e suc de rosii amestecat cu vodka, un pic de sare, piper si tabasco. Poate unii l-ati consumat, altii nu dar eu il recomand cu placere. La fel si creatia mea de azi.
Ingredientele folosite sunt cam aceleasi din clasic, doar ca am inlocuit tabasco si piperul cu ceea ce moldovenii nostrii au numit la inceputurile sale pe plaiuri moldave piperul alb. Si nu, nu vorbesc despre piperul alb, ci despre ..... ghimbir! Iar pentru ca gustul de proaspat si racoritor sa fie desavarsit am adaugat ... menta proaspata! Si pentru a profita fin plin de savoarea prospetimii sucul clasic de rosii este inlocuit cu rosii proaspat stoarse!
Se curata rosia de pielita si de seminte. Se taie cubulete si se pune in in bleder/vasul pt mixat daca il folositi pe cel plonjor. Se adauga frunse de menta proaspata, rupte cu mana daca sunt prea mari si ghimbirul curatat de marimea unui miez de migdale.
Daca optati pt varianta fara alcool, adaugati un pic de zahar brun sau mierer, dupa gust. Mixati. In paharul pt servit puenti echivalentul a doua cuburi de gheata pisata, vodka si sucul de rosii mixat.
Amestecati si serviti! Enjoy it!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta New Virgin-NON Virgin Bloody Mary" nu uita sa ii faci un review.
Cum suntem inca in plin sezon cald si avem la indemana o multumime de fructe si legume proaspete m-am gandit sa recreez un long drink super cunoscut: Bloody Mary. Cu totii stim ca e suc de rosii amestecat cu vodka, un pic de sare, piper si tabasco. Poate unii l-ati consumat, altii nu dar eu il recomand cu placere. La fel si creatia mea de azi.
Ingredientele folosite sunt cam aceleasi din clasic, doar ca am inlocuit tabasco si piperul cu ceea ce moldovenii nostrii au numit la inceputurile sale pe plaiuri moldave piperul alb. Si nu, nu vorbesc despre piperul alb, ci despre ..... ghimbir! Iar pentru ca gustul de proaspat si racoritor sa fie desavarsit am adaugat ... menta proaspata! Si pentru a profita fin plin de savoarea prospetimii sucul clasic de rosii este inlocuit cu rosii proaspat stoarse!
Se curata rosia de pielita si de seminte. Se taie cubulete si se pune in in bleder/vasul pt mixat daca il folositi pe cel plonjor. Se adauga frunse de menta proaspata, rupte cu mana daca sunt prea mari si ghimbirul curatat de marimea unui miez de migdale.
Daca optati pt varianta fara alcool, adaugati un pic de zahar brun sau mierer, dupa gust. Mixati. In paharul pt servit puenti echivalentul a doua cuburi de gheata pisata, vodka si sucul de rosii mixat.
Amestecati si serviti! Enjoy it!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta New Virgin-NON Virgin Bloody Mary" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany