Tarta cu jambon si icre negre

Postat pe: 18-04-2018
(0)

Ingrediente

Blat
300 g paine (felii)
100 g unt
Crema
400 g branza de vaci
200 g smantana
100 g cascaval
sare
piper
1/2 legatura ceapa verde
100 g jambon feliat
1 legatura marar
1/2 lime
icre negre (80g)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.
Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.
Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete),sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.
Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu jambon si icre negre" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu jambon si icre negre