Salata de Conopida

Postat pe: 11-04-2014
(0)

Ingrediente

1 conopida micuta
1 catel ustroi
sare
piper
arpagic sau cozi de ceapa verde
maioneza dintr-un ou (o lingurita mustar, un galbenus, ulei)

Mod de preparare

Noua ne place conopida gatita in multe feluri, iar salata de conopida este o gustare perfecta pentru micul dejun sau poate fi servit ca si aperitiv. Prepararea ei este usoara si nu dureaza mult.

Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare. O lasam la fiert pana este bine fiarta, (furculita trebuie sa o patrunda usor), cam 20 -25 minute. O scurgem si o lasam sa se racesca.

Intre timp facem maioneza: punem galbenusul, apoi o lingurita de mustar, amestecam bine cu o lingura de lemn si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita. Intotdeauna amestecam in aceeasi directie.

Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita, adaugam maioneza, usturoiul razuit si sare si piper.

Amestecam bine pana se omogenizeaza.
O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra.

Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Conopida