Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Postat pe: 22-03-2019
(0)

Ingrediente

6 rosii,
500 gr conopidă,
200-300 gr dovleac portocaliu,
3 cătei usturoi,
sare, piper,
2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot.

Între timp, fierbem conopida şi dovleacul. Incercăm din când în când să vedem dacă e gata. Când furculita intră cu uşurinţă, inseamnăcă sunt fierte.

Scurgem apa în care au fiert , adăugăm uleiul şi pasăm cu blenderul vertical, împreună cu căteii de usturoi.

Condimentăm după gust cu sare şi piper.


Umplem roşiile cu această cremă, decorăm şi servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac