Oua vopsite cu coaja de ceapa

Postat pe: 24-04-2017
(0)

Ingrediente

10 oua
Coaja de la 7 cepe (eu am pus amestec coaja galbena cu rosie)
2 linguri de otet
apa
Optional:
ulei pentru uns pentru luciul oualor (eu nu am folosit)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

05min
Timp gatire

GĂTIRE

5min
Numar portii

PORȚII

5 portii
Intr-un ceaun, am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, iar peste oua, am pus restul de coaja de ceapa, otetul si am acoperit cu apa.

Cand a inceput sa fiarba, mai lasam 2 minute si stingem focul. Lasam in apa cca. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca.

Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou, dandu-i luciul dorit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Oua vopsite cu coaja de ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua vopsite cu coaja de ceapa