Oua umplute

Postat pe: 26-04-2017
(0)

Ingrediente

10 oua fierte
100 g pateu de pui (sau porc)
50 g unt
sare,
piper
200 g maioneza preparata in casa
200 g sana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Se sparg ouale si se curata de coaja cu grija. Se taie fiecare ou in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, se scot galbenusurile, astfel incat sa nu se rupa.

Intr-un bol, se amesteca bine pateul cu 2 galbenusuri, apoi se omogenizeaza impreuna cu untul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (daca este cazul).

Galbenusurile se zdrobesc cu furculita, se adauga 2-3 lg de maioneza, pana se obtine o pasta omogena, se condimenteaza cu sare si piper.

Se ia o parte din jumatatile de ou si se umplu cu cele doua creme, apoi se asaza pe un platou cu partea bombata in sus. Maioneza se amesteca cu sana, se condimenteaza cu sare si piper, se omogenizeaza bine apoi se toarna pe platou, fara a acoperi insa ouale. Se presara deasupra putina boia si piper proaspat macinat.

Restul de oua se umplu cu ajutorul unui posh si se asaza pe un alt platou cu umplutura in sus. Se orneaza cu patrunjel verde, se presara deasupra putina boia si piper macinat, apoi se servesc.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Oua umplute" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se pot folosi si altfel de umpluuri!

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua umplute