Muschiulet de porc facut in casa

Postat pe: 30-04-2017
(0)

Ingrediente

2 bucati de cotlet fara os si cu putina grasime
mujdei de usturoi
condimente
sare
folie de plastic
apa
usturoi verde sau piper pentru crusta de deasupra

Mod de preparare

Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare.

In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda maceratul pe toate partile.

Dupa ce a stat la macerat (miezul carnii trebuie sa fie rozaliu fara pic de roseata), vom pregati o folie alimentara de plastic si vom infasura carnea bine in ea, sa nu patrunda apa. Vom lega bine capetele cu ata sau le vom innoda si le vom pune la fiert, cam vreo 60 minute.

Eu am tocat marunt usturoi verde si am uns carnea bine inainte de a infasura in folie.

Dupa ce a fiert bine, se lasa la racit si apoi, se desface folia si se va lasa la uscat putin.

Se va servi ca aperitiv sau se va servi cu garnitura de cartofi sau orez.

Un produs natural pentru sandvisul copiilor.

S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschiulet de porc facut in casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschiulet de porc facut in casa