Frigarui cu pui si vinete

Postat pe: 01-07-2018
(0)

Ingrediente

2 pulpe de pui
100 g ciuperci
3 ardei graşi
1 vânătă
un pahar bere
Sare, după gust
O linguriţă amestec de condimente: cimbru, oregano, boia dulce, cimbrişor, rozmarin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii, pentru 30 de minute.
Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.
Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.
Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.


Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Frigarui cu pui si vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui cu pui si vinete