Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Postat pe: 16-06-2017
(0)

Ingrediente

1 castronel de flori de dovlecel patisson
1 ou
100 ml lapte dulce
1 lingurita oregano
sare dupa gust
2 linguri faina de grau
1 caciulie de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

3 portii

Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor, apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.
Intr-un vas, se pune oul, laptele, oregano, sarea si se omogenizeaza.
Se trec florile prin faina de grau, prin compozitia de ou si se pun la prajit, in tigaie; se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc, alaturi de un mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta, dragilor si sa incercati aceasta reteta, este usor de facut si gustul este unul deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana ...