Flori de dovlecei pane

Postat pe: 23-08-2017
(0)

Ingrediente

• 20 de flori de dovlecel
• 1 ou
• 1 căţel de usturoi
• 80 ml de bere
• 60 de grame de făină
• un vârf de cuţit de piper
• un vârf de cuţit de sare
• 1 cană de ulei

Mod de preparare

Timp gatire

GĂTIRE

20h
Numar portii

PORȚII

2 portii
Spălaţi cu grijă florile de dovlecel pentru a nu le deteriora; le verificaţi şi inflorescenţa pentru a îndepărta gâzuliţele care se ascund în coloraţii clopoţei.
Curăţaţi usturoiul şi îl daţi prin presă. Amestecaţi într-un bol oul cu sarea, adăugaţi berea, făina, în ploaie, usturoiul şi piperul, amestecând toate ingredientele.
Puneţi uleiul la încins, în cratiţă. Când acesta este încins, adăugaţi, la rumenit, floricelele de dovlecel, după ce le-aţi tăvălit prin paneul anterior preparat. Firavele floricele nu necesită decât câteva zeci de secunde de rumeneală, pe fiecare parte, apoi, se scot şi se pun pe un şerveţel pentru a se scurge tot uleiul de pe ele.
E un aperitiv care se serveşte fierbinte dar poate fi şi o ronţăială delicioasă.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Flori de dovlecei pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Flori de dovlecei pane