Drob de porc cu verdeata si slanina

Postat pe: 23-04-2016
(0)

Ingrediente

organe de porc ( o inima, un rinichi, 1 plaman, o limba, 2 ficati)
1 bucatica slanina (cam 100-150 gr)
2 legaturi ceapa verde
1 legatura patrunjel
2 legaturi marar
sare
piper
5 oua (4 daca sunt mai mari) + 1 pentru uns
2 linguri pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:20min
Spalam organele si le punem la fiert.
Dupa ce s-au fiert le scurgem, le lasam sa se racoreasca, doar limba cat este fierbinte o decojim de pielita.
Le taiem bucati mari si le trecem prin robot, dar nu le facem pasta ci sa aiba aspect de tocat.
Slanina tot prin robot o trecem.
Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Intr-un bol amestecam organele cu slaninuta, toate verdeturile, sare si piper dupa gust.
Adaugam ouale, pesmetul si invartim bine in compozitie.
Punem hartie de copt intr-o tava potrivita de chec si in una mai mica (eu nu am avut mai mica si am folosit una de aceeasi dimensiune doar ca am umplut-o pe jumatate), asezam compozitia si o nivelam.
Batem un ou spuma si ungem drobul.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pana se rumeneste frumos deasupra si este bine copt.
Il scoatem cand este gata sa se racoresca apoi servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Drob de porc cu verdeata si slanina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de porc cu verdeata si slanina
Cookie Settings