Ingrediente
● blat: |
● frunze de ridiche (de la 2 legaturi din alea de 2 lei din piata) |
● 6 oua |
● 6 linguri faina |
● 6 linguri ulei |
● 10 gr sare |
● 1 praf de copt. |
● crema: |
● 250 gr ricotta |
● 250 gr mascarpone |
● 2-3 fire marar verde |
● 7-8 masline negre |
● boabe de mazare (vreo 3 linguri pline) |
● rosii cuburi |
● sare, piper |
● 1 ceapa mica |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
01h

GĂTIRE
30min

PORȚII
6 portii
Am oparit frunzele de ridiche in apa cu sare, le-am scurs si le-am lasat la racit. Cand s-au racit bine, le-am bagat la blender si le-am mixat pana au devenit pasta. Colorant alimentar 100% bio.
Am separat galbenusurile de albusuri, in doua castroane diferite.
Peste galbenusuri am adaugat pe rand spanacul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Am batut albusurile spuma tare cu praful de sare, dupa care le-am turnat peste galbenusuri, amestecand , cu grija de data asta, de sus in jos.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt uda, am turnat compozitia si am dat -o in cuptorul incins (treapta 3) pentru 20 minute.
Intre timp am pregatit crema de branza.
Am amestecat ricotta cu mascarpone. Am adaugat ceapa si mararul tocate marunt. Si maslinele taiate felii.
Am potrivit de gust cu sare si piper.
Dupa ce s-a racit blatul l-am taiat in 3.
Peste primul strat am adaugat un strat generos de crema de branza, apoi am presarat boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am asezat cel de-al doilea blat, apoi inca un strat generos de crema de branza. Si din nou boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am pus si cel de-al treilea blat, am invelit in folie si am dat la frigider pana a doua zi. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cuburi aperitiv cu branza si frunze de ridichi" nu uita sa ii faci un review.
blender si le-am mixat pana au devenit pasta. Colorant alimentar 100% bio.Am separat galbenusurile de albusuri, in doua castroane diferite.
Peste galbenusuri am adaugat pe rand spanacul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Am batut albusurile spuma tare cu praful de sare, dupa care le-am turnat peste galbenusuri, amestecand , cu grija de data asta, de sus in jos.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt uda, am turnat compozitia si am dat -o in cuptorul incins (treapta 3) pentru 20 minute.
Intre timp am pregatit crema de branza.
Am amestecat ricotta cu mascarpone. Am adaugat ceapa si mararul tocate marunt. Si maslinele taiate felii.
Am potrivit de gust cu sare si piper.
Dupa ce s-a racit blatul l-am taiat in 3.
Peste primul strat am adaugat un strat generos de crema de branza, apoi am presarat boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am asezat cel de-al doilea blat, apoi inca un strat generos de crema de branza. Si din nou boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am pus si cel de-al treilea blat, am invelit in folie si am dat la frigider pana a doua zi. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cuburi aperitiv cu branza si frunze de ridichi" nu uita sa ii faci un review.
Am separat galbenusurile de albusuri, in doua castroane diferite.
Peste galbenusuri am adaugat pe rand spanacul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Am batut albusurile spuma tare cu praful de sare, dupa care le-am turnat peste galbenusuri, amestecand , cu grija de data asta, de sus in jos.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt uda, am turnat compozitia si am dat -o in cuptorul incins (treapta 3) pentru 20 minute.
Intre timp am pregatit crema de branza.
Am amestecat ricotta cu mascarpone. Am adaugat ceapa si mararul tocate marunt. Si maslinele taiate felii.
Am potrivit de gust cu sare si piper.
Dupa ce s-a racit blatul l-am taiat in 3.
Peste primul strat am adaugat un strat generos de crema de branza, apoi am presarat boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am asezat cel de-al doilea blat, apoi inca un strat generos de crema de branza. Si din nou boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am pus si cel de-al treilea blat, am invelit in folie si am dat la frigider pana a doua zi.">
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Drob Pascal
Tort Iepuras
Carnati in sos de ceapa si ardei
Cozonac cu fistic si ciocolata
Tarta cu jambon si icre negre
Brownies cu unt de arahide
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Drob de pui cu leurda
Friptura de miel cu cartofi si ghimbir
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Brownies cu unt de arahide
Retete preferate / Autor: madi_marin
-
Tarta cu jambon si icre negre
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac cu fistic si ciocolata
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany
-
Carnati in sos de ceapa si ardei
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Tort Iepuras
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa
-
Drob Pascal
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa