Cosulete din legume in aspic, cu surimi aromatizat cu lamaie

Postat pe: 11-04-2017
(0)

Ingrediente

200 g amestec de legume,dupa preferinta
un plic de gelatina (10 g)
1 lingurita de legume deshidrate
sare
ulei de masline
4-5 batoane de surimi
1/2 lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

25min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshidratate, apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi, apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore, apoi se rastoarna pe un platou, cu scobitura in sus, in care se asaza cate un baton de surimi pe care inainte, le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca si aperitive reci, dar si ca garnitura la preparate din peste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cosulete din legume in aspic, cu surimi aromatizat cu lamaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cosulete din legume in aspic, cu surimi aromatizat cu lamaie