Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

Postat pe: 22-04-2018
(0)

Ingrediente

Chiftele
500 g carne tocata amestec
2 oua
sare
piper
boia de ardei dulce
5 catei usturoi
1/2 legatura patrunjel
2-3 linguri faina
2 cartofi
1 morcov
Crusta
2-3 cepe(depinde de marime)
7 felii de jambon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

7 portii
Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza bine, acoperim cu folie si dam la rece 30 min.
Ceapa care o curatam, o spalam si o taiem in doua.
Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.
Formam chiftele de dimensiunea cepei,aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala.
Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.
Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt tapetata sau in forme de briose.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 25-35 min la 180 grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon