Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Postat pe: 16-01-2018
(0)

Ingrediente

3-4 cartofi mari
cateva bucati de Prosciutto
o mana de branza de oaie, framantata
1 ou
o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
sare
ulei de masline
1 lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se fierb cartofii in apa cu sare, cca 13 minute, nu foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute, la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat